+32 477 503 650 info@abmi.be

ABGT: messen, lagers en snijgereedschappen voor tandwielen.

Drie beroepen in de industriële mechanica, één bedrijf.

ABGT, Alain Buyse Gears Transmission, is uw expert in het vervaardigen en slijpen van industriële messen. Dankzij onze e-commerce Mekanik Shop, uitsluitend gewijd aan lagers, kunnen wij onze klanten in alle sectoren ook een breed assortiment mechanische onderdelen aanbieden. Wij verzorgen ook  het frezen van tandwielen voor bedrijven.

Industriële messen

 

Industriële messen

 

Messen: slijpen en vervaardiging

ABGT zorgt voor het fabriceren en herslijpen van industriële messen, onder andere voor bedrijven in de drukkerijsector.

Gereedschap voor het snijden van tandwielen

Tandwielen mechanische onderdelen

Snijgereedschap

Klik op onderstaande knop om onze brochure « Cutting tools to improve the quality of your production » te ontvangen:

Mechanische lagers

 

Mechanische lagers

Onze e-commerce Mekanik Shop

In onze online shop www.mekanik-shop.com verkoopt ABGT hoogwaardige lagers en mechanische onderdelen aan particulieren en professionals.

Wie zijn wij?

ABGT werd in 2018 opgericht door Alain Buyse. Vandaag bestaat ons team uit vier productiemedewerkers en één administratief medewerker. Onze kantoren zijn gevestigd in Deux-Acren, vlakbij Aat, en onze klanten komen uit heel België en Europa.

Ons doel is bedrijven kwaliteitsproducten en -diensten aan te bieden, ongeacht hun sector. Onze ervaring en knowhow maken van ABGT een ernstige en professionele onderneming en een belangrijke industriële speler in de regio rond Lessen.

Onze werkplaats is uitgerust met vijftien productiemachines, waardoor wij aan veel eisen en aan de meeste behoeften van onze klanten kunnen voldoen. Tandwielsnijmachines, vierassige bewerkingscentra, conventionele draaibank, CNC-draaibank, kegelwielmachines,… ABGT staat aan de spits van de technologie om u een hoogwaardige en snelle service te kunnen bieden.

Team ABGT in de workshop

Jainex Aamcol-partner

Jainex Aamcol is een Indiase fabrikant van snijgereedschap voor tandwielen.
ABGT is al meerdere jaren exclusieve verdeler van Aamcol-snijgereedschap in de Benelux.

In deze video willen wij u kennis laten maken met onze partner en leverancier Jainex Aamcol, en in het bijzonder met de snijgereedschappen die wij aan onze Belgische, Nederlandse en Luxemburgse klanten kunnen verkopen.

Alain Buyse, ABGT manager

Alain Buyse, zaakvoerder van ABGT

Hoe neemt u contact op met ABGT?

Heeft u onze messenmakersdiensten nodig? Bent u op zoek naar specifieke mechanische onderdelen zoals tandwielen of lagers? Wilt u dat ABGT uw partner wordt voor het snijden van uw industriële gereedschappen? U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen door op een van de twee onderstaande knoppen te klikken.

Ons bedrijf is gevestigd op het adres 251, chemin de Mons à Gand in Deux-Acren (7864), in de provincie Henegouwen in België.

Onze diensten

  • Industrieel messenwerk
  • Tandwielen, lagers,…
  • “Industrieel snijden”-gereedschap

Contact

Alain Buyse                                                             +32 477 50 36 50                                 info@abmi.be

Adres

ABGT

Chemin de Mons à Gand, 251                          Deux-Acren (7864)

België